Medisch Pedicure Harma

Ruimte voor je slogan

Welkom bij Medisch Pedicure Harma

 

Leuk dat u mijn website bezoekt!

Mijn naam is Harma Harmsen-Klein Haneveld. In 2015 heb ik de opleiding tot pedicure gevolgd en vervolgens heb ik in 2018 de opleiding tot medisch pedicure afgerond.

U kunt bij mij terecht voor een gewone voetbehandeling, maar ook voor specialistische voetzorg bij diabetes, reuma, etc. Ook bij voet- en/of nagelproblemen zijn er oplossingen als nagelbeugels, nagelreparatie, orthese of anti-druk mogelijk. 

 

 

Een voetmassage behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u bij mij terecht voor de aanschaf van heerlijke hand- en voetproducten van het merk HFL en Camillen 60.

Ik ben zelfstandig werkzaam als medisch pedicure in de winkel van Lossers Voetcomfort. De praktijk is gelijkvloers en dus ook toegankelijk wanneer u moeilijk ter been bent. Er is ook voldoende parkeermogelijkheid voor de winkel.


Tevens ben ik lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicuresZij bevorderen de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicure die bij Provoet is aangesloten staat voor kwaliteit en hygiëne. 

Bij vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen via telefoon, per e-mail of in de winkel.

Graag begroet ik u in mijn praktijk!

  

 E-mailen
Bellen
Map